VÅRA KVALITETSKRAV

Texa´s policy är att du som köpare alltid skall få en kvalitetsprodukt som ger bra ljus till ett rimligt pris. Så har det varit sedan Texa bildades 1953.

Idag lägger vi stor vikt vid att erbjuda ett spännande sortiment som kombinerar bra kvalitet med snygg design och praktisk funktion.

Vi söker ständigt nya lösningar, kreativ design och duktiga producenter. Med nya ljuskällor och nyutvecklade armaturer har vi även skapat Texas Gröna linje. Trevliga lågenergiarmaturer som uppfyller våra kvalitetskrav och samtidigt värnar om miljön. Arbetet med att ta fram energieffektiva armaturer är en ständigt pågående process och vår strävan är alltid att ha ett brett sortiment av dessa produkter.

I vårt klassiska sortiment blåses och tillverkas allt glas för hand. Alla elektriska komponenter är speciellt utvalda för att ge största säkerhet och lång hållbarhet.

Våra takfläktar är konstruerade med tre kondensatorer, vilket ger jämnare, tystare gång och längre livslängd. Fläktbladen i formstabil plywood med extra hållbar yta och enkla Plugin-system för belysning och fjärrkontroll. 

Vårt mål är att du som kund skall bli nöjd med din Texa produkt och kunna ha glädje av denna i många år.